Segédlet 2017-es EB nevezéshez…

A szervezők új nevezési folyamatot, új rendszert találtak ki. Az alábbi infókkal próbálunk segíteni a versenyen indulni szándékozóknak.

Nevezési „folyamat”:

—)——— Indulási szándék jelzése - Határidő: 2017.04.20 !

1. Rendelkezni kell 2017-es évre szóló hazai versenyzési engedélyel az MVSz-nél. Ezt az eddig megszokott módon, az egyesületeken keresztül lehet kiváltani az MVSz-nél (veterán/szabadidős – 4.000ft. vagy normál éves – 8.000ft.).  

2. Emailben jelezni kell az indulási szándékot a Szövetség felé – ezt rajtam (Gy. Judit) vagy a fegyvernemi felelősökön keresztül (tőr: Csák Attila, párbajtőr: dr.Pap Jenő és kard: Takácsy László) kérjük megtenni, a Szövetséghez már az összesített listákat továbbítom. Az alábbi adatokat kérjük megírni az emailben:

  1. Versenyzési engedély (a Szövetségnél kiváltott 2017-es, verseny engedély száma),
  2. Szerepkör (sportoló, edző, hivatalos személy, kisérő, egyéb…),
  3. Keresztnév, név,
  4. Email elérhetőség.

felkialtojel1Nagyon fontos hogy érvényes, használatban lévő email címet adjon meg mindenki mert – erre a címre küldik ki a szervezők azt a kódot amivel be lehet jelentkezni a hivatalos honlapon és a továbbiakban rendezni lehet a tényleges nevezést a versenyre. .

.

—)———- Adatok feltöltése - Határidő: 2017.04.24 !

A beérkezett jelentkezési adatok feltöltésre kerülnek a nevezési rendszerbe. Ezt követően az olasz szervezők küldenek egy emailt a belépési paraméterekkel és egyéb a nevezéssel kapcsolatos információkkal.

3. Bejelentkezés a hivatalos honlapon ( „RESERVED AREA” menünél a „Login Fencers” )

 • Choose Country – a legördülő menüből ki kell választani – Hungary
 • Federation Licence Number – versenyzési engedély számát kell beírni.
 • Password – emailben kapott kódot kell beírni.

4. Regisztráció A bejelentkezés után, egy fényképet és a megjelenő mezőket kell kitölteni. Minden mező kötelező, az “Enter password” mező kivételével. Ide csak akkor írjunk be egy új jelsót ha le szeretnénk cserélni azt, amit emailben a szervezőktől kaptunk. Ha minden adat meg van le kell menteni  – a  gombbal.

—)———- Felszerelés hitelesítéshez nyomtatvány letöltése (“Technical form for weapon control”) - Határidő: 2017.05.18 !

Le kell tölteni a felszerelés hitelesítéséhez szükséges nyomtatványt a Download Weapon Control Form -ra kattintva. A nyomtatványt kitöltve, legkésőbb egy héttel az EB kezdete előtt el kell küldeni tecnico@europeanfencingmaster.eu email címre. További infók a leadandó felszerelésről a hivatalos honlapon a  Weapon control, venue and program -olvastatók.

—)———- Nevezés (Competition registration) - Határidő: 2017.05.08 !

5. Nevezés

 • Fegyvernem (1 vagy több) jelölése – amiben indulni szándékozunk. A rendszer rögtön ki is számolja a megfelelő nevezési díjat.
 • Nevezési díj fizetési módja – 2 lehetőség van: “Bank Transfer” és “Credit card“.

felkialtojel1A nevezés akkor végleges, amikor a nevezési díj átutalása megtörténik! Erről, a szervezők küldenek visszaigazolást.

Az EB-én a 8 közé bejutott versenyzők nevezéssel kapcsolatos költségeit utólag megtéríti a Magyar Vívó Szövetség.

—)———- Gy. Judit ———-(—