Benoît PINCEMAILLE üzenete…

Kedves barátaim,

A dubai veterán-világbajnokság hivatalos meghívólevelét (mellékelve) a FIE minden szövetségnek elküldte. A következő megjegyzéseket szeretném tenni:

1) A helyszín kiváló. Arra hívlak benneteket, hogy nézzétek meg a következő videóban, amely két évvel ezelőtt készült a kadet/junior WB alkalmából. Teljes képernyős módban: https://www.youtube.com/watch?v=UAUUCuAEiZxo

2) Az interneten kerestem közvetlen járatokat Dubajba Európa fő fővárosaiból. Az árak a kerítészsákkal együtt 600/700€ körül mozognak. Drága, de sokkal kevesebb, mint a tavalyi daytonai utazás.

3) A szállásról. Nem kell a 4 vagy 5 csillagos hivatalos szállodákban éjszakánként 200 euróért megszállnia. Nézze meg az interneten: rengeteg kedvező árú szálloda és AirBnb található. Annál is inkább, ha többen osztoznak a szálláson.

4) Szállítás. Itt sem kell a szervező által javasolt közlekedési eszközt igénybe venni (120 € hotel/repülőtér!). A taxik sokkal kényelmesebbek és olcsóbbak. Különösen akkor, ha ketten vagy hárman ülnek a járműben.

5) A 7 napos program sokkal relevánsabb, mint a hat napos program, amelyet tavaly Daytonában használtak. Különösen a csapatversenyekre lesz fenntartva egyetlen nap sem, ahol annyira hiányzott a hangulat.

Végezetül szeretném hangsúlyozni, hogy ezek a bajnokságok lehetőséget adnak egy csúcsminőségű versenyre, valamint egy igazán csodálatos város felfedezésére. Ezért remélem, hogy a veteránok igyekeznek ide utazni. Nem fogják megbánni.

Üdvözlettel. Benoit